Naar aanleiding van het gebruik van de geurfrequenties van de Groene Linde heb ik mijn eigen geurlijn op de markt gebracht.

 

Hoe is deze geurlijn ontstaan?

Toen het besluit eenmaal genomen was om een eigen geurlijn te maken kwam gelijk het woord Woman’s Prayer in mij boven. Dat zou mijn uitgangspunt worden. Vrouwelijk kracht in al haar zachtheid! De namen van de volgende drie geurfrequenties heb ik in alle rust in Frankrijk, midden in de Dordogne, laten ontstaan. Alles vanuit het hart ingegeven. Ik ben er zelf heel erg blij mee. En ik hoop dat jullie de helende kracht van deze geurfrequenties gaan ervaren!

 

Woman’s Prayer: deze olie staat voor de kracht van vrouwelijke energie. Het geeft vrouwen de kracht om voor zichzelf te gaan, maar wel in liefdevolle verbinding met de wereld om hen heen. Vanuit zachtheid en liefde tot volle wasdom en kracht komen. Oliën: Lavendel, Palmarosa, Gember, Venkel, Bergamot en Chempaka. Edelstenen/mineralen: Aventurijn en roze Carneool

 

Pachamama: deze olie staat voor liefde voor onze Moeder Aarde en zorgt ervoor dat je liefdevol en zacht een goede gronding krijgt. Het maakt je blij dat je hier op aarde jouw energie mag voeden. Het laat je thuis komen met een gevoel van dankbaarheid. Oliën: Rozemarijn, Tolubalsem, Vanille, Palmarosa, Palo Santo, Cananga en Mandarijn. Edelstenen/mineralen: Granaat en Amber.

 

Gracias Vida: deze olie maakt je blij en laat je houden van het leven. Dankbaarheid voor het leven en in harmonie met alles en iedereen om je heen. Een hartchakra olie die ruimte geeft in je borstkas en in je maagstreek.Oliën: Grapefruit, Mandarijn, Palmarosa, Marjolein, Frangipani en Afrikaantje. Edelstenen/mineralen: Zonnesteen en Maansteen.

 

Unchain:  kom los van al je beperkingen. Ontwar de knoop en kom echt bij jezelf. Laat alles los wat je niet meer nodig hebt en geniet van het leven! Oliën: Lavendel, Citroen, Palo Santo, Dille, Mimosa, Kamfer, Salie en Arve Den. Edelsteen/mineralen: Shungit.

 

Mi Corazón: leef vanuit je hart. Voel wat bij jou hoort. Voel je eigen unieke zelf en leef daarnaar. Ontdek je levensdoel en kom bij de blijheid in je hart! Oliën: Sinaasappel, Jasmijn, Ylang Ylang, Kardamon, Lavendel, Mandarijn, Chempaka, Kaneel en Zilverspar. Edelstenen /mineralen: Rosekwarts.